palvelun Käyttö- ja sopimusehdot

Käyttö- ja sopimusehdot

Urakkamarkkinat.fi on tarjouspyyntöjen välityspalvelu, joka saattaa yhteen remontin tarvitsijat tilaajana ja rakennusalan ammattilaiset urakoitsijana. Rekisteröitymällä palveluun tilaajana tai urakoitsijana, hyväksyt nämä ehdot.

Tekstit ja kuvat

Urakkamarkkinat.fi ei vastaa käyttäjien sivuille lisäämästä sisällöstä ja kaikki asiattomat ja lainvastaiset sisällöt poistetaan ilman ennakkovaroitusta. Urakkamarkkinat.fi:llä on oikeus esittää sivustolla käyttäjien lisäämiä kuvia ja tekstejä.

Urakan tilaajalle

Urakkamarkkinat.fi -palvelun käyttö on maksutonta työn tai työsuoritteen tilaajalle.

Urakoitsijalle

Urakoitsijalta peritään sopimusehdon mukainen välityspalkkio 55 € + ALV.  Laskutus tapahtuu automaattisesti sähköpostin välityksellä, kun tilaaja on hyväksynyt urakoitsijan tarjouksen palvelussa.

Vastuut

Urakkamarkkinat.fi ei vastaa palveluun jätettyjen tarjouksien ja tarjouspyyntöjen sisällöstä ja niiden virheellisistä tiedoista. Kaikki tarjouksiin ja tarjouspyyntöihin liittyvät sopimukset ovat palvelun käyttäjien eli tilaajien ja urakoitsijoiden välisiä sopimuksia. Urakkamarkkinat.fi ei vastaa välillisistä eikä välittömistä vahingoista.

Tietoturva

Käyttäjien tietoja käsitellään rekisteri- ja tietosuojaselosteen mukaisesti.